Jelentkezés felnőttképzésre

Képzési kínálatunk:

Gépgyártás-technológiai technikus: 5 0715 10 06

Mechatronikai technikus: 5 0714 19 12

Erősáramú elektrotechnikus: 5 0713 04 04

Légijármű-műszerész technikus: 5 0716 10 10

Légijármű-szerelő technikus: 5 0716 10 11

képzések munkarendje: heti 2-3 hétköznap délután 14:30-19:30 óráig.

A képzések államilag támogatottak, ingyenesek.

bemeneti feltétel érettségi végzettség, egészségügyi alkalmasság.

A képzés során szakmai előképzettség beszámítható, amivel a képzési idő lerövidíthető, akár

fél évre vagy egy évre, miáltal a képzések munkarendje egyénileg változhat

További információ: 72/513260 Gál Attila felnőttképzésért felelős igazgató helyettes

Jelentkezési lap

Figyelmébe ajánljuk a 07143002 számú Elektronikai gyártósori műszerész megnevezésű szakképesítés megszerzésére irányuló ingyenes képzésünket.

Az a szakember, aki e képzést elvégzi, az alábbi területen tölthet be munkakört, illetve szakmai ismeretei az alábbi területeken bővülnek.

Kisebb, elektronikai gyártás közben adódó áramköri hibákat behatárol.Gyártósori javító munkákat végez, szakmai útmutatás alapján gyorsan és precízen tud alkatrészeket cserélni.Dokumentáció alapján elektronikus áramkört kézi forrasztással összeállít, ellenőriz, készülékbe épít.Egyedi készülékek építése esetén készülékházat előkészít, megmunkál.Elektronikai gyártó berendezéseket szakszerűen kezeli, elvégzi a napi és az időszakos (kisebb) karbantartási munkákat.A gyártó berendezések egyszerű hibáit felismeri és javítja.

A képzés hossza: 480 óra, ami hozzávetőlegesen egy tanévet jelent. Amennyiben a jelentkező a munkahelyén már hasonló munkakörben dolgozik, úgy a képzési időbe megállapodás szerint számítható be a munkahelyi műhelyben szerzett gyakorlati ismeret.

A képzésről bővebb tájékoztatást Amrein György amreingy@zipernowsky.hu, és Naszári László naszari.laszlo@zipernowsky.hu tud adni.

Kérjük, amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődését, dolgozónként egy-egy jelentkezési lap kitöltésével jelezze felénk részvételi szándékát.